Agentia de turism Octotravel este o agentie tour-operatoare, tânara si dinamica, având ca principale activitati consilierea în domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi în materie de turism.

Din 2006 si pana in prezent agentia Octotravel a jucat un rol important pe piata turistica castigand prin calitatea serviciilor si preturi atractive un numar din ce in ce mai mare de turisti in fiecare an.

Din primavara anului 2011 agentia Octotravel este unica Agentie Asociata Happy Tourpe judetul Galati, lider in ultimii noua ani la rand pe piata calatorii de afaceri din Romania, fiind cea mai puternica agentie de turism din tara.

Echipa Octotravel cu experienta de 11 ani turism pune accent in special pe promptitudine si seriozitate. Alaturi de noi aveti acces la cei mai calificati experti care va vor oferi consultanta detaliata privitor la oricare din aspectele procedurilor dumneavoastra de calatorie.

      In centrul echipei noastre sta pasinea de a va servi. Toti angajatii sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Imaginea noastra este bunul nostru cel mai de pret. Multumirea clientilor nostri este scopul nostru final. Daca dumneavoastra veti fi multumiti, noi ne vom simti impliniti.

La baza activitatii noastre stau parteneriate încheiate cu furnizorii de servicii turistice din tara si din strainatate ce reprezinta un capital serios si un plus de valoare care il punem la dispozitia clientilor nostrii.
   Atat furnizorii cat si clientii  nostrii au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre.

 

Pentru noi fiecare client este unic, le purtăm tuturor aceeaşi grijă şi acelaşi respect. Nu dorim doar business ci parteneriate pe termen lung cu rezultate, fiecare discuţie fiind un început, pentru un nou proiect.
Prin Contractul de parteneriat suntem la dispozitia dumneavoastra de fiecare data cand aveti nevoie de serviciile noastre. Acest parteneriat va permite sa platiti doar rezultatele serviciilor oferite. Un Account Manager pregatit si cu experienta va trata nevoile dumneavoastra zilnice ce vor deven prioritatea noastra si astfel nu veti fi nevoiti sa angajati personal dedicat.

In cazul unui parteneriat puternic si de durata agentia noastra poate sa beneficieze de la colaboratori in folosul companiei dumneavoastra de tehnici privilegiate de optimizare a costului, chiar gratuitati in anumite cazuri, programe motivationale, incentives.

Obişnuim să ne referim la ceea ce facem zi de zi precum licitaţia la bursă: fie că e vorba de un bilet de avion ori de loculul de cazare, planificarea şi viteza de reacţie va permite licitarea pentru costul cel mai bun şi câştigarea apoi prin negocierile purtate. Tehnologia noastra de ultima generatie ne da posibilitatea de a va oferi cele mai bune oferte pentru nevoile dumneavoastra.